e-AQVILA mag

Corectură, stilizare şi redactare editorială de înalt profesionalism

- Servicii de dactilografiere, inserare diacritice şi corectare gramaticală, ortografică etc a documentelor (acte, atestate, articole, referate, proiecte, disertaţii, lucrări de licenţă, lucrări de masterat, teze de doctorat, manuscrise, cărţi) în limba română.
- Conversie format document: PDF - TXT; JPG - TXT etc

Tarife de bun simţ:

Culegere - dactilografiere, - 2 lei / pagină
Corectare - 2,5 lei / pagină până la 30.000 de cuvinte (aprox. 100 pagini format Word doc.); 2,0 lei până la 90.000 de cuvinte.
Scanare - 0,80 lei sub 10 pagini A4; 0,40 lei sub 100 pagini A4; 0,30 lei peste 100 pagini A4
Conversie format document - 0,5 leu / pagină

Pentru urgenţe (24–48 de ore) va fi perceput un comision suplimentar.

Contact: mafaceri02@gmail.com
Consultanţă, proiectare şi execuţie mobilier şi elemente de mobilier

Contact:
aries2design@gmail.com
Aries magazin 02.jpg

Ghid cumpărături

Cum cumpăr?

Selectare produse

Dacă un produs vi se pare interesant, apăsaţi pe imaginea sau pe denumirea acestuia şi veţi avea afişată o pagină cuprinzând detaliile produsului.

Cumpărare produse

După ce v-aţi hotărât asupra produsului pe care doriţi să-l cumpăraţi, apăsaţi pe butonul şi produsul va fi adăugat în coşul dvs. de cumpărături. În acest moment puteţi să vă întoarceţi la cumpărături pentru a adăuga şi alte obiecte în coş, sau puteţi trimite comanda, completând formularele privind datele de contact şi de livrare.

Creare cont utilizator

Pentru a putea cumpăra din magazinul virtual "ARIES design", trebuie să aveţi un cont personal deschis pe acest site. Contul personal este un instrument simplu şi eficient care vă garantează confidenţialitatea comenzilor, oferindu-vă multe facilităţi (listă de adrese personală, istoricul comenzilor). Deschiderea contului este gratuită şi nu durează mai mult de două minute. Pentru a vă deschide un cont, accesaţi link-ul Crează cont nou, ce se găseşte în caseta Contul meu din partea dreaptă a paginii.
Notă: Este necesar să aveţi o căsuţă de e-mail validă pentru a vă putea deschide un cont de cumpărături.
Transmitere comandă

După introducerea în coşul de cumpărături a produselor pe care doriţi să le comandaţi, apăsaţi butonul "Comandă" şi veţi începe procesul de comandă. Programul va introduce automat ca adresă de livrare adresa dvs. pe care aţi introdus-o atunci când aţi creat contul. Dacă doriţi să primiţi produsele la o altă adresă sau doriţi să expediaţi comanda altei persoane, apăsaţi pe butonul Schimbă adresa. Astfel veţi putea adăuga o adresă din lista dvs. de adrese, sau dacă lista de adrese este goală, să introduceţi adrese în listă.

După ce v-aţi hotărât asupra adresei de livrare a produsului, apăsaţi pe butonul "Continuare" şi veţi trece la un ecran de confirmare finală a datelor comenzii. În acest moment vă puteţi întoarce să corectaţi informaţiile care sunt greşite sau, dacă totul este corect, puteţi trimite comandă către "ARIES design" prin intermediul butonului "Trimite".

Cum plătesc?


Plata produselor achiziţionate de pe site-ul "ARIES design" se poate face astfel:


- Plata în numerar (la livrare) către agentul care efectuează livrarea la domiciliu (numai în Bucureşti).

- Plata ramburs, la primirea coletului. Pentru comenzile în valoare de peste 1000 lei, expediate în ţară prin Poşta Română sau Fun Curier, este necesară plata unui avans de minim 10% din valoarea totală a comenzii. În cazul în care clientul renunţă la comandă după ce aceasta a fost expediată, "ARIES design" va reţine costurile de expediere + returnare din avansul plătit de client.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one