e-AQVILA mag

Corectură, stilizare şi redactare editorială de înalt profesionalism

- Servicii de dactilografiere, inserare diacritice şi corectare gramaticală, ortografică etc a documentelor (acte, atestate, articole, referate, proiecte, disertaţii, lucrări de licenţă, lucrări de masterat, teze de doctorat, manuscrise, cărţi) în limba română.
- Conversie format document: PDF - TXT; JPG - TXT etc

Tarife de bun simţ:

Culegere - dactilografiere, - 2 lei / pagină
Corectare - 2,5 lei / pagină până la 30.000 de cuvinte (aprox. 100 pagini format Word doc.); 2,0 lei până la 90.000 de cuvinte.
Scanare - 0,80 lei sub 10 pagini A4; 0,40 lei sub 100 pagini A4; 0,30 lei peste 100 pagini A4
Conversie format document - 0,5 leu / pagină

Pentru urgenţe (24–48 de ore) va fi perceput un comision suplimentar.

Contact: mafaceri02@gmail.com
Consultanţă, proiectare şi execuţie mobilier şi elemente de mobilier

Contact:
aries2design@gmail.com
Aries magazin 02.jpg

Returnare

Toate produsele comercializate de către firma noastră, beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Condiţiile de acordare a garanţiei sunt cele menţionate în certificatul de garanţie, de aceea vă recomandăm să citiţi cu atenţie acest document.

Toate produsele sunt însoţite obligatoriu la livrare de certificat de garanţie. Lipsa certificatului de garanţie al produsului trebuie semnalată în maxim 24 ore de la recepţia mărfii pe email către "ARIES design" Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Eventualele lipsuri/deteriorări ale produsului trebuie comunicate către firma noastră în termen de 24 de ore de la primirea coletului, în caz contrar se consideră că acestea nu au existat.

În cazul defectării produsului, vă rugăm să ne contactaţi mai întâi telefonic sau prin email, specificând defecţiunea semnalată. După ce se va stabili cu operatorul "ARIES design" dacă defecţiunea este într-adevăr reală, se va trimite produsul prin Poşta Română pe adresa menţionată pe factură sau pe documetele însoţitoare.
Vă rugăm nu trimiteţi colete pe alte adrese (cea din factură sau din alte documente) întrucât nu vor fi ridicate.

Produsele trebuie trimise bine ambalate, cu toate accesoriile originale şi însoţite pe certificatul de garanţie în original.

În cazul în care se va constata că defecţiunea este acoperită de garanţie, costul trimiterii prin Poşta Română către "ARIES design" şi înapoi către client va fi suportat în totalitate de către firma noastră. Dacă clientul doreşte, poate trimite produsul la garanţie prin curier rapid dar în acest caz va suportă taxele de curierat. Vă rugăm nu trimiteţi colete cu plata ramburs sau cu taxe de achitat către "ARIES design", întrucât acestea nu vor fi ridicate.

"ARIES design" face eforturi pentru soluţionarea cât mai rapidă a garanţiilor. Termenul maxim de soluţionare este de 15 zile. Termenul mediu de soluţionare al garanţiilor este de 5 zile lucrătoare. Termenul curge din momentul recepţionării în unitatea service (punct de lucru) şi până în momentul ieşirii din unitatea service.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one